Ur Måns Skankes arkivHär nedan kan du ladda ner PDF-filer. För att kunna läsa PDF-filerna behöver du Acrobat Reader 5.0 som du kan ladda ner gratis från tillverkaren Adobe

Slåtterdrakar i Trudvang
Ett av det värsta monster som vandrar i Trudvangs marker är utan tvekan den best som Måns Skanke beskriver som slåtterdraken. Men hans motståndare tvivlar. Ett sådant sjukt vidunder kan inte ha kommit från någon annanstans än Skankes feberhärjade hjärna. Ta en titt och bedöm själva! Slåtterdraken är speciellt skapad för att användas av spelledare som har spelare som tror att deras rollpersoner är oövervinneliga! Ladda hem version 1.0 redan idag.
© 2001 Magnus Seter, Jonas Darnell, Dan Algstrand.
Version 1.0 för Drakar och Demoner 6 (2002-10-04)

Orcher i Trudvang
Länge har flamman av striden om orcherna i Trudvang brunnit. Varför fanns de inte med? Eller finns de med, fast med annat namn? Måste de finnas med? Glöm nu allt det där, här kommer Orcher i Trudvang, en inofficiell skildring av dessa bestars ursprung. Inspirationen är hämtad från de renaste av källor: The Hobbit, Lord of the Rings, Monsterboken och Drakar och Demoner! Skriftställare är som vanligt Måns Skanke. Ladda hem version 1.0 redan idag!
© 2001 Magnus Seter, Patrik Norrman, Dan Algstrand.
Version 1.0 för Drakar och Demoner 6 (2001-09-20)

Ankor i Trudvang
I och med att Orcher i Trudvang släppts har även Ankor i Trudvang fått en ansiktslyftning. Allt annat är som det var innan, men för att fira att Orcher i Trudvang kommer att finnas tillgänglig på rollspel.com från och med idag, har även Ankor i Trudvang flyttat med! Från och med nu är det hit du går när du vill veta allt om Måns Skankes rön om ankorna. Ladda hem version 1.2 nu!
© 2001 Magnus Seter, Peter Bergting, Dan Algstrand.
Version 1.2 för Drakar och Demoner 6 (2001-09-20 )