Beställ Gondica & Lemuria!

Genom att köpa direkt från mig är du garanterad att få ditt spel snabbt, smidigt och säkert. Så fort jag får in din beställning packar jag i ordning och skickar iväg den. Då du fyller i din beställning får du kryssa i vad du vill ha och vem du är (namn, adress, e-post, telefon). Observera att de olika uppgifterna måste vara ifyllda om jag ska kunna ta hand om din beställning.


De två olika sätten att betala

  1. Du beställer genom att betala in pengar på mitt Postgirokonto 453 87 63 - 6 (Anders Blixt). I meddelanderutan berättar du vem du är (namn), vad du har beställt och vart vi skall skicka det. Så fort jag fått in meddelandet om din betalning (brukar komma dagen efter) skickar jag iväg paketet till dig.
    Eftersom denna metod är bäst för mig (jag vet garanterat att paketet blir betalt...) bjuder jag på frakten, för att du också skall vinna på det.

  2. Du beställer mot postförskott. Då du skickar in din beställning, via mail eller brev, skickar jag ett paket som du får hämta ut på posten, och då samtidigt betala. Detta är klumpigare för mig, och lite dyrare...
    Därför tillkommer postens avgifter för frakt och postförskottshantering på 75 kronor... Personer under 18 måste ha målsmans tillåtelse att beställa.
    Om du av någon anledning inte löser ut din postförskottsbeställning måste du ändå betala de kostnader vi haft för att skicka det (120 kr).


Jag betalar i förväg - Rävspel bjuder på portot
Jag beställer mot postförskott - 75:- fraktavgift tillkommer


Gondica - rollspelet

Gondica 249:-
Gondica rollformulär 79:-
Abyssos 179:-
Lemuria 179:-
      Bestiarium Slutsålt


Beställare
Namn
Adress

Land
E-post
Telefon