Åk på konvent! Konvent är kanonkul! Du kan testa nya spel och spela gamla favoriter, träffa massor med människor som också tycker spel är roligt. Naturligtvis kommer Rävspel att vara på plats många av konventen framöver. Ta chansen att spela våra rollspel och figurspel, träffa oss och snacka spel!
Det Gyllene Ögat
Det Gyllene Ögat (GothCon - 18-20 april 2014)
Det skulle ha varit så lätt, allt de behövde göra var att hålla obehöriga på avstånd medan Professorn testade sin märkliga apparat. När testplatsen låg i Mojaveöknen lät det som lättförtjänta pengar. Självfallet visade det sig vara svårare än så.

Sandstormens vindar ryter och sliter i dem allihop. Hon kan knappt se handen framför sig. De måste hålla ihop och hitta skydd undan stormen innan de ens kan fundera på vad de skall göra åt de laglösa fähundarna. Det enda Mercedes är helt säker på är att hon inte tänker låta en oförrätt passera obemärkt. De skall få vad de förtjänar. Och alla i området vet att det som händer i öknen, stannar i öknen...

Det Gyllene Ögat är årets scenario till Western på GothCon. Föranmälningarna är öppna på GothCons webbplats fram till den 1 mars på gothcon.se

Det Gyllene Ögat
Ett äventyr till Western av Tove & Anders Gillbring
Antal spelare: 4-6
System: Western IV
Förkunskapskrav: Inga
Typ: Action, Rollspel
Arrangör: Tove & Anders Gillbring

Anmäl er till GothCon här


Guld & Bly - Figurspela i Westernmiljö
Dra ner Stetsonhatten i pannan och spänn på dig revolverbältet för snart är uppgörelsens timma slagen. I bakgrunden hör du en tågvissla som förebådar det som komma skall. En eldstrid närmar sig obönhörligt och när krutröken skingrats finns bara en person kvar. Kommer det att vara du?

Western Figurspelet har drop-in under så gott som hela konventet! Välj bland färdigskrivna scenarier och figurer, eller hitta på nya till just er spelomgång.

Arrangörer
Fredrik Hoppe och Quest Leite.