Åk på konvent! Konvent är kanonkul! Du kan testa nya spel och spela gamla favoriter, träffa massor med människor som också tycker spel är roligt. Naturligtvis kommer Rävspel att vara på plats många av konventen framöver. Ta chansen att spela våra rollspel och figurspel, träffa oss och snacka spel!
Slustation White Haven
Slutstation White Haven (GothCon - 3-5 april 2015)
Caleb hade bara väntat på att banditdrottningen Eliza Blackstone skulle göra ett enda litet misstag. Blackstoneligan hade terroriserat Colorado, med stölder, rån, misshandel och mord. Spåret förföljarna fått upp var blodrött, kantat av döda. Men nu hade de laglösa gjort bort sig. De hade tagit tåget upp till gruvlägret White Haven, i en liten dalgång som låg så oländigt till att enda sättet att ta sig dit under vintern var med tåget, som går en gång i veckan. De var fast, utan en aning om att uppbådet var på väg med nästa tåg. Caleb kände med prospektörerna däruppe, plötsligt terroriserade av ett de mest brutala band som någonsin härjat i trakten. Måtte de kunna skipa en blodig rättvisa utan att oskyldiga drabbas!

Slutstation White Haven
är årets scenario till Western på GothCon. Föranmälningarna är öppna på GothCons webbplats fram till den 15 februari på gothcon.se

Slustation White Haven
Ett äventyr till Western av Tove & Anders Gillbring
Antal spelare: 4-6
System: Western IV
Förkunskapskrav: Inga
Typ: Action, Rollspel
Arrangör: Tove & Anders Gillbring

Anmäl er till GothCon här


Guld & Bly - Figurspela i Westernmiljö
Dra ner Stetsonhatten i pannan och spänn på dig revolverbältet för snart är uppgörelsens timma slagen. I bakgrunden hör du en tågvissla som förebådar det som komma skall. En eldstrid närmar sig obönhörligt och när krutröken skingrats finns bara en person kvar. Kommer det att vara du?

Western Figurspelet har drop-in under så gott som hela konventet! Välj bland färdigskrivna scenarier och figurer, eller hitta på nya till just er spelomgång.

Arrangörer
Fredrik Hoppe och Quest Leite.