Sanningens Pris
Slutsåld

Konstruktörer:
Tove & Anders Gillbring
Illustratör:
Lukas Thelin
Kartor:
Anders Gillbring

Releasedatum:
December 2012
Format:
24 sidor i tryckt bok
9 sidor handouts separat
7 rollpersoner på separata ark
Den nya Träffmallen på genomskinlig film
Pris:
175 kr

Elizabeth vägrar ge upp, vägrar förlora hoppet eller sänka farten. Hennes ende son är bortrövad och det finns inget utrymme för att låta sentimentalitet eller andra känslor ta över. Nu är det enda som spelar någon roll att de befriar Allister och gör upp med förövarna, sedan får hon fundera på framtiden.
Hon har hyrt in en brokig samling hårdföra typer för uppdraget. Ingen av dem passar i några finare salonger, men hon räknar kallt med att hon lyckats köpa deras lojalitet åtminstone så länge uppdraget varar, vad hon än begär av dem. Nu är det dags för dem att förtjäna den frikostiga ersättning Ashland Coal, Iron & Steel Company betalar för deras tjänster.

Priset för ett liv togs fram inför GothCon 2011. Äventyret är helt anpassat för den kommande fjärde upplagan av Western, men innehåller allt du som har den nuvarnade upplagan av Western behöver för att kunna spela (inklusive den nya träffmallen och förklaringar av vad nya typer av regler innebär som Fördelar, Nackdelar och Specialiseringar). Vi kommer bara att trycka upp Priset för ett liv i en begränsad upplaga.


Handouts till äventyret
Rollformulär Det finns 7 färdiga rollpersoner att spela äventyret med, varav 5 är med från start och 2 kan fylla på. De presenteras på 2 sidor var, där en sida har en bild och de olika värden som används i spel och den andra beskriver de olika personerna och vad de vet om äventyrets bakgrund då spelet börjar.
SLP Äventyrets 18 viktigaste personer presenteras, utöver på rollformulären och i beskrivningen av spelledarpersonerna i äventyret, även på varsitt kort. På framsidan, som med fördel kan visas för rollpersonerna, syns bara bilden på personen och vad de heter. På baksidan kan spelledaren snabbt hitta alla de viktigaste värdena för respektive person.
Karta I äventyret ingår 3 kartor i färg: en översiktskarta över Kentucky, gruvstaden Ironville och hur de olika tågvagnarna i tåget de reser med ser ut.
Handout Ytterligare handouts är de utpressningsbrev riktade till familjen Ashland om vad som krävs för att få deras son fri igen.

Träffmall

Med äventyret följer också den nya träffmallen till Western. Precis som tidigare är det ett sikte på en genomskinlig film, men nu är formen lite mer oval - och mitt i prick är numer 30 och inte 50.