WESTERN I BILDER
Som en exklusiv försmak på Western IV släpper vi nu några av de bästa illustrationerna Lukas Thelin har gjort till Western. Bilderna har tryckts på tjockare papper och ges nu ut i en begränsad (100 exemplar) och signerad utgåva. De har därefter lagts i en mapp som pryds av omslaget till Westerns kommande regelbok, och sätter du upp bilderna på väggen kan du sedan med fördel använda mapp förr ditt rollformulär och andra anteckningar inför ert Westernspelande...


Pris: 99:-DET GYLLENE ÖGAT
Äventyret utspelar sig i mojaveöknen i södra Kalifornien. Rollpersonerna deltar i en expedition som ska söka efter Cibolas sju gyllene städer som enligt en dagbok från conquistadoren Alonso Lopez da Silva ska finnas ute i mojaveöknen. Äventyret är helt anpassat för den kommande fjärde upplagan av Western, men innehåller allt du som har den nuvarnade upplagan av Western behöver för att kunna spela (inklusive en fast träffmall och förklaringar av vad nya typer av regler innebär som Fördelar, Nackdelar och Specialiseringar).


Pris: 175:-MANNEN I SVART
Äventyret utspelar sig i norra Texas och södra Indianterritoriet. Rollpersonerna har hyrts in för att gripa en banditliga som utfört flera tågrån och mördat en av järnvägens investerarna. Äventyret är helt anpassat för den kommande fjärde upplagan av Western, men innehåller allt du som har den nuvarnade upplagan av Western behöver för att kunna spela (inklusive en fast träffmall och förklaringar av vad nya typer av regler innebär som Fördelar, Nackdelar och Specialiseringar).


Pris: 175:-


Slutsåld

PRISET FÖR ETT LIV
Äventyret är helt anpassat för den kommande fjärde upplagan av Western, men innehåller allt du som har den nuvarnade upplagan av Western behöver för att kunna spela (inklusive den nya träffmallen och förklaringar av vad nya typer av regler innebär som Fördelar, Nackdelar och Specialiseringar).


Pris: 175:-


SANNINGENS PRIS
Vi trycker upp en begränsad upplaga av Sanningens pris. Det handlar om hemligheter och lögner i den djupa södern. Utöver själva äventyret får du som har Westerns nuvarande regelbok allt du behöver för att kunna spela äventyret, som använder de nya reglerna och den nya formgivningen - till exempel får du den nya träffmallen och alla rollpersoner får förklaringar på vad deras fördelar, nackdelar och specialiseringar innebär.


Pris: 175:-


GULD & BLY
Guld & Bly är rollspelet Westerns figurspel. Den 40-sidiga regelboken är tryckt i fyrfärg och helt kompatibel med rollspelet Westerns kommande fjärde upplaga. Här hittar du regler för hur du spelar, skapar din egen figur, sätter ihop gäng samt för hur du kan ta in din rollperson från Western på spelplanen. Varje spelomgång en figur deltar i får konsekvenser, och det finns regler för allt från hur du blir bättre till skador som kan påverka nästa spelomgång. Dessutom hittar du 15 olika scenarion och flera fasta Träffmallar.


Pris: 199:-


Westernpaket

WESTERNPAKET - LAGERRENSNING
Ett välfyllt och extremt prisvärt startpaket med allt du behöver för att spela Western. Paketet innehåller Western rollspelet i mjukpärm, tillbehören Arizona och Laglöst Land och Spelledarskärmen. Hela paketet har tidigare kostat 850 kronor, men säljs nu till det oslagbara priset av 149 kronor.

Mjukpärm, Pris: 149:-
Hårdpärm, Pris: 175:-


WESTERN ROLLSPELET - LAGERRENSNING
Westerns grundbok innehåller allt du behöver för att komma igång och spela. Reglerna är enkla, snabba och visuella.Bakgrundsmaterialet är omfattande och inspirerande. Dessutom medföljer ett introduktionsäventyr. Med spelet följer en A2-karta över västra Amerika 1877, ett löst rollformulär och träffmall.
Boken är 248 sidor och finns i två utföranden: mjukpärm eller med riktig linnetrådsbindning och hårda pärmar för dig som vill ha en lyxigare och mer tålig utgåva.

Mjukpärm, Pris: 40:-
Hårdpärm, Pris: 50:-


ARIZONA - LAGERRENSNING
Allt du behöver för att rollspela i Arizona, med över 200 platsbeskrivningar, information om allt från flora och fauna till nya indianstammar och militära posteringar. Kampanjmaterial som försvunna skatter, legender, äventyrsuppslag och massor av spelledarpersoner ingår. Apacherna ges stort utrymme, med mer om shamaner, en ordlista på athapascan, tips på hur du kan spela Apache och mycket mer. Livet i Tucson beskrivs i detalj, med stor karta och beskrivningar av 160 olika hus. En stor dubbelsidig karta (55 x 41 cm) över hela Arizona och en stadskarta över Tucson finns självfallet med!
Dessutom ingår äventyrskampanjen Skalpjägarna, en intensiv och mörk odyssé genom sydöstra Arizona, i hatets skugga och på gränsen till ett blodigt krig mot Apacherna.

Pris: 75:-LAGLÖST LAND - LAGERRENSNING
Material och regler till hjälp för den som vill spela lagman eller laglös - allt från sheriffernas arbetsuppgifter och löner till hur lagarna ser ut, hur en rättegång går till och hur Västerns fängelser ser ut från insidan. Nya roller för lagmän och laglösa presenteras tillsammans med nya färdigheter. Indianterritoriet beskrivs i detalj, med sherifforganisationen under ‘galgdomaren’ Isaac Parker och tillhållen för territoriets laglösa. Innehåller ett äventyr och flera äventyrsuppslag.

Pris: 50:-


SPELLEDARSKÄRM - LAGERRENSNING
Skärmen innehåller alla de tabeller spelledaren och spelarna kan tänkas ha användning för under spelets gång. Spelledarboken på 40 sidor innehåller 8 sidor extra regler (fler träffigurer, spelledarpersoner och slumpmässiga möten) samt en 32 sidor lång äventyrskampanj som utspelar sig i staden Trinidad, Colorado, precis på gränsen till New Mexico. The Trinidad Herald, en 8-sidig tabloidtidning medföljer som handout till äventyret.

Pris: 25:-


Slutsåld

ROLLFORMULÄR
Rollformulär till Western säljs i block med 20 fyrsidiga formulär i varje. På sidan 1 hittar du uppgifter, som namn, utseende och klädsel. Här finns också Egenskaperna, pengar och prylar. Sidan 2 har vapen, strid och Sekundära Egenskaper. På sidan 3 finns plats för viktiga händelser, släkt, familj och eventuella skador. På sidan 4 återfinns alla Färdigheter.


WESTERN BOXEN
Boxen innehåller Western rollspelet i mjukpärm, supplementet Laglöst Land, 4 extra rollformulär, ett 16-sidigt häfte med regler för hur man konverterar roll- och spelledarpersoner från tidigare upplagor av Western ihop med ett nyskrivet äventyr, en CD-skiva fullproppad med elva äventyr, nya vapen, artiklar, regler för figurspel, med mera. Dessutom finns en Western-penna, en tjugosidig tärning och en tennfigur med i varje Western Box.


WESTERN GRANDE
Western Grande är ett maffigt och prisvärt paket till Western. Grande innehåller Western rollspelet i hårdpärm, Arizona, Laglöst Land, Spelledarskärm, 4 extra rollformulär, ett 16-sidigt häfte med regler för hur man konverterar roll- och spelledarpersoner från tidigare upplagor av Western ihop med ett nyskrivet äventyr, en CD-skiva fullproppad med elva äventyr, nya vapen, artiklar, regler för figurspel, med mera. Dessutom finns en Western-penna, en tjugosidig tärning och en tennfigur med i varje Western Box.


LEGENDER FRÅN WYOMING OCH MONTANA
Den första legendsamlingen innehåller 3 klassiska äventyr, 64 sidor kampanjmaterial, 10 kartor över städer och andra platser och 33 illustrerade spelledarpersoner. I denna samling hittar du Wyomings Vargar, Ranchkrig i Hope City, Montana 1863 (en artikel om banditligan "De Oskyldiga", med äventyrsuppslag) samt De Oskyldiga.


LEGENDER FRÅN ARIZONA OCH NEW MEXICO
Den andra samlingen rymmer även den 3 klassiska äventyr, 64 sidor kampanjmaterial, 9 kartor över städer och andra platser, 42 illustrerade spelledarpersoner och 9 vapen. Även denna gång är det gamla bekantingar för trogna Westernläsare, men för första gången i ordentligt tryck;-) Här återfinns Vem klämtar klockorna för?, Hämnaren, Ritningens Irrfärder, Holby & Stock och Raton Pass.


WESTERN KLASSIKER
WESTERN-klassiker innehåller alla supplement till gamla Western med konverterade stats på lösblad, ett 16-sidigt häfte med konverteringsregler och ett nyskrivet äventyr. Totalt sett innehåller detta paket över 100 illustrerade spelledarpersoner, nio kompletta städer och sexton andra platser. De äventyr som ingår är Hogan´s Last Stop, Lawster´s Lode, De Svarta Banden, Blodpengar och Dead or Alive.